Innovatie begint bij de mensen. Focus op hun probleem en laat de techniek volgen. Dan ontstaat de oplossing.
Innovatie begint bij de mensen. Focus op hun probleem en laat de techniek volgen. Dan ontstaat de oplossing.
Fixxx Ideation "Schulddossier", Gemeente Amsterdam

Tiltshift diensten

Tiltshift helpt organisaties bij het beginnen met innovatie. Met duidelijke methodes voor het opzetten van innovatielabs en innovatieprogramma’s, het in kaart brengen van problemen en kansen, en het begeleiden en/of uitvoeren van innovatietrajecten.

Advies en begeleiding

Voordat je aan de slag gaat met innovatie, is het een goed idee om duidelijk te formuleren wat je eigenlijk wil bereiken. En om in kaart te brengen welke problemen en ideeën er al leven op de werkvloer. Tiltshift helpt hierbij, strategie en executie.
Meer over advies en begeleiding

Design en innovatie

In een software design thinking traject van twaalf weken gaat een innovatieteam van Tiltshift samen met uitvoerende ambtenaren aan de slag om een tastbaar probleem op te lossen. Daarbij worden organisatie, processen én software onder de loep genomen en op elkaar afgestemd.
Meer over design en innovatie

Onderhoud van apps

Software die stilstaat zorgt vroeg of laat voor problemen. Tiltshift draagt zorg voor onderhoud van software, zodat deze meebeweegt met de veranderende wensen en eisen.
Meer over onderhoud van apps

Innovatielabs

Tiltshift innovatielabs brengen ketenpartners bij elkaar om samen te werken aan oplossingen voor gedeelde problemen en voor geïntegreerde dienstverlening.
Meer over innovatielabs

Innoveren met Tiltshift?

We helpen u graag. Laat een bericht achter, dan nemen we contact op voor een intake- en adviesgesprek.

uw naam
organisatie
e-mailadres
telefoonnummer
vraag of probleem