Fixxx discovery "Overlast Rembrandtplein", Gemeente Amsterdam

Wat we doen

Bij Tiltshift ontwerpen en onderhouden we maatwerk software voor de overheid en de publieke sector.

Software design thinking

Techniek dient de mens. Verouderde software, processen en structuren zitten vaak behoorlijk in de weg. Zo ontstaat een breed scala aan problemen. Tiltshift vertrekt vanuit deze problemen. We gebruiken software design thinking om samen met de uitvoerenden op een overzichtelijke en snelle manier passende software te maken. Stapje voor stapje vervangen we zo de starre, verouderde systemen door moderne tools voor op de werkvloer, op straat en aan het bed — snelle innovatie die werkt!

Gedreven door innovatie

Tiltshift begeleidt organisaties bij het uitvoeren van innovatietrajecten. We hebben heldere methodes voor het opzetten van innovatielabs en innovatieprogramma’s.

Altijd up-to-date

Software is geen kant en klaar product. Organisaties zijn verschillend en veranderen continu. Software moet daarin mee. We blijven ons intensief verdiepen in de wereld waarin onze software leeft; we adviseren onze klanten over optimale inzet van software en data, en maken pro-actief de aanpassingen die in de praktijk nodig zijn. Zo zitten onze gebruikers nooit meer met verouderde software.