Eva Leffef onderdeel van Tiltshift

Hoe we een arbeidsovereenkomst tekenen in tijden van social distancing? Gewoon, op gepaste afstand, op kantoor. Alleen kunnen we het nu niet zo uitbundig vieren als we zouden willen. Want we zijn heel blij met de keuze van Eva Leffef voor Tiltshift. Vanaf nu, officieel Associate en onderdeel van het management, met deze selfie als publiek bewijs. Die borrel, die volgt als het weer kan.

Eva werkte tot voor kort als freelance coördinator en coach in een aantal van onze projecten. Bijvoorbeeld voor onze applicaties die helpen de dag- en weekmarkten in te delen voor Amsterdam. Ook de Straatnotes applicatiefamilie heeft ze onder haar hoede. Het was tijd voor een volgende stap. Voor haar (onderdeel worden van het management van Tiltshift) én voor ons (werknemer 001).

Met Tiltshift zitten we flink in de groei. Meer dan ooit is er behoefte aan goede publieke maatwerksoftware, die samen met de eindgebruikers wordt gemaakt. Die een fijne verandering brengt in hun werk en beperkt blijft tot wat echt nodig is. De komst van Eva is de eerste stap van een duurzame groei van het bedrijf. Met vaste gezichten, interne opleidingen en nog meer blije klanten.

« overzicht van posts