Vacature - Strategisch Coördinator

DEZE VACATURE IS INMIDDELS GESLOTEN

Tiltshift levert leiderschap in projecten, zowel inhoudelijk als voor proces en strategie. Daarvoor zoeken we talent: slimme en enthousiaste mensen die onderdeel willen zijn van onze hechte zakelijke familie.

In alles wat je doet zet je de mens centraal. Dus de eindgebruiker zelf, maar ook je teamleden. Je leiderschap is faciliterend maar je draait niet om de hete brij heen. Je houdt ervan om dingen te benoemen, waar nodig op de spits te drijven, tot heldere afspraken te komen en mensen daar aan te houden. Je bent altijd jezelf en ervaart dat als vanzelfsprekend.

Je werk bij Tiltshift is een mix van Product Owner, UX Researcher, product strateeg én relatie manager tegelijk. In een van deze rollen blink je echt uit, waarschijnlijk is dat wat je nu doet. Van de andere rollen weet je ook het een en ander en wil je graag wat bijleren. Je hebt dus een brede kijk op het gehele vakgebied, met een duidelijke focus op één van de rollen.

Tiltshifters werken op WO niveau. Maar opleiding zegt niets over wat je écht kan. Natuurlijk heb je je bekwaamd, cursussen en een opleiding gedaan, welke dan ook. De reis die je aflegde en je ervaring vinden we vaak interessanter dan of je een diploma hebt gehaald.

Wij bieden een warme zakelijke familie, groei, een eerlijk salaris en na verloop van tijd de mogelijkheid om deel te nemen in het bedrijf. We werken op ons kantoor in Utrecht, op locatie bij de opdrachtgever of deels vanuit huis.


Reageren

Ben je een snelle denker, toe aan een volgende stap en weet je precies te vertellen waarom je bij ons past? Dan horen we graag van je. Bel daarvoor met Joris op 030 - 721 08 68. Mag ook in de vroege avond of in het weekeinde.

« overzicht van posts