Explore "App Interne Dienstverlening", Gemeente Amsterdam

Onze mensen

Mensen maken het team. We werken in een hechte club van vaste krachten en freelancers. Onze vaste krachten stellen we hier graag aan je voor.

Eva Leffef

Na een grafische studie kwam Eva terecht in de wereld die vorm, design en techniek combineert; het internet. Begonnen als programmeur maakte ze al gauw de overstap naar UX, Design Thinking, Service design en de bijbehorende Agile technieken. Zo werd Eva een allrounder die de afgelopen jaren vooral excelleert in mensen fijn laten samenwerken. Ze is een kei in het coachen, organiseren en coördineren van (liefst) complexe projecten en teamsamenstellingen.
Meer over eva leffef
associate coördinatie coaching organiseren projectmanagement professioneel bemoeial

Johan Groenen

Johan studeerde informatica en specialiseerde zich in het modelleren van natuurlijke systemen. Als tech lead was hij betrokken bij een aantal succesvolle startups, en in 2015 maakte hij de overstap naar publieke digitale transformatie. Hij is een bekend gezicht in “public tech” Nederland, en voorvechter van open samenwerking en open source in de publieke sector.
Meer over johan groenen
partner open samenwerking public tech open innovatie lean startup strategie informatica

Joris Boeren

Joris is na zijn studie aan de Frederik Muller Akademie begonnen in digitalisering van het boekenvak. Maar de opkomst van Internet was verleidelijk en leidde tot een carriere bij achtereenvolgens bureau’s als Explainer DC, Clockwork en Lost Boys. Als specialist en pionier in Agile project en -programma management werkte hij aan digitale transities bij onder andere PWN, Schiphol, Vodafone en de gemeente Amsterdam.
Meer over joris boeren
partner programma- en product management agile team coaching mediation

Maarten Geraets

Van origine acteur, maar na een aantal jaar op de planken toch gekozen voor bestuurskunde. Als procesdesigner en kwartiermaker innovatie stond Maarten aan de wieg van succesvolle in-house startups als virtuele SIM-only provider Hollands Nieuwe en Datalab Amsterdam, de data-innovatiewerkplaats van de gemeente Amsterdam.
Meer over maarten geraets
partner trouble shooting kwartiermaken innovatie public speaking

Ook innoveren met Tiltshift?

We helpen u graag. Laat een bericht achter, dan nemen we snel contact op voor een kennismaking.

uw naam
organisatie
e-mailadres
telefoonnummer
vraag of probleem